Production Insulation Blowing Machines and Vaccums

Om Cool Machines

Cool Machines blev etableret i 2004 og er i dag i særklasse en verdensledende producent af isolerings indblæsningsmaskiner og udstyr til den professionelle isolatør og håndværker. Virksomheden er grundlagt af Dave KRENDL og Andy Schulte der tilsammen har over 60 års erfaring indenfor udvikling og fremstilling af isoleringsmaskiner og udstyr.

Cool Machines kombinerer unik erfaring og knowhow med innovativt ingeniørdesign. Højt udviklet teknologi og gennemtestet designs er bogstaveligt talt blevet synonymt med firmaets navn: Cool Machines.

Isoleringsmaskinens unikke fiber oprivningssystem er et af firmaets varemærker. Systemet sikrer en i særklasse høj materiale indblæsningskapacitet, som kombineret med et minimalistisk og kompakt design, er enestående på markedet for isoleringsmaskiner.

Cool Machines er det optimale valg for den professionelle isolatør og håndværker, der ønsker en driftssikker, højtydende og langtidssikret isoleringsmaskine.

Cool Machines ekspertise og erfaring inden for isoleringsmaskiner til indblæsning af isoleringsfibre og granulat er overført til serien af industrielle vakuumsugere fra Cool Machines. Industrielle Cool Vac vakuumsuger bruges både i forbindelse med vores Wet Spray systemer og som isoleringssuger til at fjerne isolering med.

Isoleringssugerne er effektive og i enestående driftssikker og robust kvalitet, der tåler at blive brugt. Igen er designet enkelt og betjeningsvenligt uden unødige applikationer og sliddele. Isoleringssugerne er konstrueret til den professionelle håndværker, som har brug for en maskine, der virker og får løst opgaven hurtigt og effektivt!

Production Factory

Vi tilbyder

Fokus for Cool Machines er at levere robuste og effektive maskiner til favorable priser. Samtidig tilbyder vi kompetent faglig service og rådgivning, således at vores kunder kan være sikker på, at deres maskine er tilpasset deres individuelle behov, inklusiv fuld adgang til support og service.

Vi er overbevist om at en god forretning forudsætter et godt samarbejde mellem producent, leverandør og slutbrugeren. Vores mål for succes er tilfredse kunder, som kan udføre et kvalificeret isoleringsarbejde med den rigtige indblæsningsmaskine eller et effektivt oprydningsarbejde med en isoleringssuger fra Cool Machines.

Til at understøtte vores målsætning har Cool Machines en stab af højt kvalificerede og professionelle ansatte. Det betyder at der hele tiden er fokus på udvikling og forbedring af indblæsningsmaskinerne og isoleringssugerne. Samtidig med at vi kan yde service og tekniske support i det omfang som er nødvendigt.

Cool Machines er leveringsdygtige i isoleringsmaskiner, industrielle vakuumsuger / isoleringssuger og udstyr til udførsel af isoleringsopgaver.

Derudover kan vi tilbyde opbygning og etablering af trailerløsninger med al det nødvendige udstyr til indblæsning af isolering. En samlet trailerindretning tager naturligvis afsæt i den enkelte kundes ønsker og behov. En typisk trailerindretning vil bestå af en fastmonteret isoleringsmaskine, slanger til isolering, gulv- eller vægmonteret slangeopruller, opbevaring til fittings, termisk kamera, endoskop, udstyr mm. og eventuelt en generator.

Vores danske salgsafdeling har teknisk support og serviceafdeling, som er fuldt gearet til at yde optimal service. Dette omfatter også adgang til teknisk assistance 24 - 7 samt dag til dag-levering af udstyr og reservedele til både isoleringsmaskiner og isoleringssuger.

Samtidig sælger vi brugte isoleringsmaskiner og køber meget gerne brugte isoleringsmaskiner og udstyr til isoleringsbrug. Vi tager selvfølgelig også isoleringsmaskiner i bytte ved køb af en ny Cool Machine.

Vi samarbejder med SG Finans om at tilbyde fordelagtige leasingaftaler.

Production Insulation Blowing Machines and Vaccums