Til vores maskinkunder yder vi telefonisk døgnsupport. Det gælder for isoleringsmaskiner, vakuumsuger / isoleringssuger fra Cool Machines

På vores værksted har vi mulighed for reparation og service af alle Cool Machines og KRENDL maskintyper. Vi kan stille en låne- eller lejemaskine til rådighed i forbindelse med, at vi reparere din isoleringsmaskine eller isoleringssuger.

På lager har vi reservedele til både Cool Machines og KRENDL maskiner. Ring og bestil - vi har dag til dag forsendelser af reservedele.

Vi køber meget gerne brugte maskiner - eller vi tager gerne din brugte maskine i bytte, hvis du skal bruge en ny eller anden størrelse indblæsningsmaskine.

Service og vedligehold

Udskiftning af gummilapper på en Cell Mach 1500

I denne video viser vi hvordan man udskifter gummilapperne i luftslusen på en ældre Cell Mach 1500 fra Cool Machines.

Slidte gummilapper reducerer blæsekapaciteten på isoleringsmaskinen.

Det viser sig ved, at der er mindre tryk i slangen, og det tager længere tid at få materialet frem og minimere komprimeringen af det indblæste materiale i konstruktionen.

Det kan også ses i materialekammeret, hvor der vil komme falsk luft op gennem isoleringsmaterialet.

Udskiftning af gummilapper er relativt simpelt. Du kan bestille nye gummilapper hos os

OBS: Brug eventuelt talkum pulver i luftslusen ved monteringen af de nye gummilapper, så er det nemmere at dreje rotorakslen med gummilapperne rundt.

Vedligeholdelse af en CM-1500 isoleringsmaskine


I denne video kan du se hvordan du vedligeholder din CM-1500.

Vedligeholdelse af CM-1500 er rimelig simpelt, og husker du at servicere maskinen, så har den en velkørende isoleringsmaskine i rigtig mange år.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til reservedele til din indblæsningsmaskine.