Reservedele til isoleringsmaskiner og isoleringssuger

Service og vedligehold af isoleringsmaskiner og vakuumsuger til fjernelse af isolering

Til vores maskinkunder yder vi telefonisk døgnsupport. Det gælder for isoleringsmaskiner og isoleringssuger fra Cool Machines.

På vores værksted har vi mulighed for reparation og service af alle Cool Machines og KRENDL maskintyper. Vi kan stille en låne- eller lejemaskine til rådighed i forbindelse med, at vi reparere din isoleringsmaskine eller isoleringssuger. 

På lager har vi reservedele til både Cool Machines og KRENDL maskiner. Ring og bestil - vi har dag til dag forsendelser af reservedele. 

Vi køber meget gerne brugte maskiner - eller vi tager gerne din brugte maskine i bytte, hvis du skal bruge en ny eller anden størrelse indblæsningsmaskine. Læs mere

Instruktionsvideoer

Vi præsenterer en serie af informationsvideoer med instruktioner i, hvordan du foretager almindelig vedligehold og service på isoleringsmaskiner og isoleringssuger fra Cool Machines.

Cool Machines indblæsningsmaskiner og isoleringssugere er designet til, at du selv kan servicere dem eller at en lokal håndværker kan udføre arbejdet. Du kan også kontakte os for en Serviceaftale på din maskine.

Service- og reservedele kan leveres med kort varsel. Kontakt os på telefon 5460 9006.

Hvis du har spørgsmål til vedligehold af din isoleringsmaskine eller vakuumsuger, så er du velkommen til at kontakte os for vejledning. Eller benyt nedenfor viste instruktionsvideoer i forbindelse med service af din maskine.

Udskiftning af gummilapper på CM-2400

Oplever du at hastigheden i materiale flowet er aftagende skyldes det med stor sandsynlighed at gummilapperne i luftslusen er slidte og bør udskiftes. Er de meget slidte kan det også ses ved at luften popper op gennem materialet i stedet for ud gennem slangen.

Du kan sagtens skifte gummilapperne selv, og ved at følge instruktionerne i denne video får du hjælp til arbejdet.

Bestil nye gummilapperne hos Cool Machines Europe inden du går i gang med arbejdet. Samtidig anbefaler vi, at du bruger talkum i luftslusen, så er det nemmere at dreje akslen med de nye gummilapper. Så køb også noget talkum inden du går i gang.

Ellers skal du blot have dit værktøj og et arbejdsbord i den rigtige højde.

Når gummilapperne er skiftet vil du uden tvivl opleve at isoleringsmaskinen kører med samme hastighed som da den var ny.

Se videoen med danske undertekster her

Læs mere

Vejledning i hvordan du skifter gummilapper på en Cell Mach 1500

Denne video viser hvordan du skifter gummilapper i luftslusen på en ældre Cell Mach 1500 fra Cool Machines.

Slidte gummilapper i luftslusen reducerer blæsekapaciteten betragteligt. Det viser sig ved, at der er mindre tryk i slangen, hvorfor det tager længere tid at få materialet frem og du kan muligvis ikke opnå den ønskede densitet i konstruktionen.

En utæt luftsluse afsløres også ved, at der vil komme falsk luft op gennem isoleringsmaterialet i materialekammeret.

Udskiftning af gummilapper er relativt simpelt. Du kan bestille nye gummilapper ved at ringe på telefon 5460 9006

OBS: Brug eventuelt talkum pulver i luftslusen ved monteringen af de nye gummilapper, så er det nemmere at dreje rotorakslen med gummilapperne rundt.

Læs mere

Hvordan servicerer du CM-1500

Se hvordan du servicerer CM-1500 indblæsningsmaskine til isolering.

Du kan nemt vedligeholde og servicere din CM-1500 på egen hånd. Har du brug for service- og reservedele kan du kontakte os ved at klikke her. Du kan også få råd og vejledning til hvordan du vedligeholder din isoleringsmaskine. Kontakt os på telefon 5460 9006.

Vi tilbyder også Serviceaftaler, hvor vi kommer til dig og servicere din maskine eller du kan aflevere isoleringsmaskinen på vores værksted.

Kontakt os for en Serviceaftale

Læs mere

Rengør vakuumsugeren efter hver opgave

Det er meget vigtigt at rengøre isoleringssugeren efter brug.

Blæs den ren med en kompressor - især luftfilter til motor skal holdes ren for støv og skidt. Det samme gælder filter ved kaburator.

God vedligeholdelse forlænger isoleringssugerens levetid, og du sparer penge på unødvendige reparationer.

I denne video fortæller direktør og produktudvikler Dave Krendl hvordan du vedligeholder maskinens luftkølingssystem. 

Læs mere