Vi har mere end 40 års erfaring på det danske og internationale isoleringsmarked i at servicerer isolatører og andre håndværksgrupper med høj kvalitets isoleringsmaskiner, isoleringssuger og udstyr.

I Danmark har vi solgt de verdensførende Cool Machines siden 2004. Endvidere servicerer vi og leverer reservedele til Krendl indblæsningsmaskiner.

Vores ekspertise gør os i stand til at sikre vores kunder det helt korrekte valg af maskintype og udstyr således, at det er skræddersyet til netop den enkelte kundes behov og de isoleringsopgaver som udføres.

Personlig instruktion i brugen af maskiner og udstyr er en integreret del af et hvert køb hos os.

Eget serviceværksted og lager af reservedele sikrer at unødig spiltid elimineres. Vi har telefonisk services hele døgnet på maskinnedbrud.

Udover salg af isoleringsmaskiner og vakuumsuger kan vi tilbyde attraktive priser på alle former for tilbehør og udstyr indenfor isoleringsbranchen.

Ligeledes uddanner vi autoriseret Isodan isolatører og forhandler Papirisolering / papiruld, træuld / træfiber, EPS (flamingo) granulater og Perlite isoleringsmaterialer. Læs mere på isodan.dk

indblæsningsmaskine og vakuum suger
trailerlæsning til isoleringsmaskine