Cool Machines Danmark

Vi har mere end 40 års erfaring på det danske og internationale isoleringsmarked i at servicerer isolatører og andre håndværksgrupper med høj kvalitets isoleringsmaskiner.

I Danmark har vi solgt de verdensførende Cool Machines siden 2004. Ligeledes servicere vi og levere reservedele til Krendl isoleringsmaskiner.

Vores ekspertise gør os i stand til at sikre vores kunder det helt korrekte valg af maskine type og udstyr således at det er skræddersyet til netop den enkelte kundes behov og de isoleringsopgaver som de udfører. Personlig instruktion i brugen af maskiner og udstyr er en integreret del af et hvert køb hos os.

Eget service værksted og lager af reservedele samt udlån af maskiner sikre at unødig spiltid elimineres, vores service hotline er døgnbemandet.

Udover salg af maskiner kan vi tilbyde attraktive priser på alle former for tilbehør og udstyr indenfor løsfiber isolering. Ligeledes uddanner vi Autoriserede Isodan isolatører og forhandler Papirisolering, EPS (flamingo) granulater og Perlite isoleringsmaterialer, se mere om dette på www.isodan.dk