Om Cool Machines

Cool Machines blev etableret i 2004 og er i dag en unik og verdensledende producent af indblæsningsmaskiner til isolering og udstyr til den professionelle isolatør og håndværker. Virksomheden er grundlagt af Dave KRENDL og Andy Schulte der tilsammen har over 60 års erfaring indenfor udvikling og fremstilling af isoleringsmaskiner.

Cool Machines kombinerer unik erfaring og knowhow med innovativt ingeniørdesign. Højt udviklet teknologi og gennemtestet designs er bogstaveligt talt blevet synonymt med firmaets navn: Cool Machines.

Isoleringsmaskinens unikke fiber oprivningssystem er et af firmaets varemærker. Systemet sikrer en særdeles høj maskinkapacitet som kombineret med et minimalistisk og kompakt design er enestående på markedet for isoleringsmaskiner.

Cool Machines er det optimale valg for den professionelle isolatør og håndværker, der ønsker en driftssikker, højt ydende og langtidssikret isoleringsmaskine.

Vi tilbyder

Cool Machines har en stab af højtuddannet og professionelt personale.

Vores danske salgsafdeling samt vores tekniske support og serviceafdeling er fuldt gearet til at yde optimal support. Dette omfatter også adgang til teknisk assistance 24 - 7 samt dag til dag levering af udstyr og reservedele.

Vi tager meget gerne brugte maskiner og udstyr i bytte ved køb af nyt. Ligeledes tilbyder vi fordelagtige leasingaftaler.

Klik for at se virksomhedens præsentation på YouTube